Armas beebitüdruk fotostuudios

| Posted in , , | Posted on

Tõeliselt superarmsad pildid. Raske oli kohe valikut teha ja pilte tuleb siia üsna palju :) Meil on stuudios hästi palju vahvaid rekvisiite ja me varume neid kogu aeg ka juurde. Küll aga ei ole mõeldav, et me igaks sessiooniks igale kliendile midagi unikaalset varume. Kui on soov saada midagi unikaalset siis on väga hea mõte ise midagi kaasa tuua. Siinkohal tooksingi selle pisikese tüdruku ema kõigile heaks eeskujuks.Neil oli pildistamisel palju vahvaid asju kaasas mida kohapealsete asjadega kombineerides sündisid super nunnud pildid. Müts, ananassid ja lillekesed peas - kõik on ema enda toodud ja välja mõeldud. Suur tänu teile vahva koostöö eest:)

beebitüdruk mütsiga


beebi nukuvoodil


beebi lillega fotostuudios

beebi ananassidega

beebi portreefoto


beebitüdruk fotostuudios ananassidega
Kirjutasin ükspäev pika artikli sellest millised on pikad ja millised on lühikesed teemad. Peegelduv pind käib kindlasti pikkade ( aeganõudvate ) teemade hulka. Küll aga võib tõesti juhtuda, et kui stuudiosse tuleb beebide parimas pildistamise eas ( 6- 10) kuud rõõmsameelne laps ja kõik sujub tõrgeteta jõuab ka 30 minuti sessiooniga peeglit kasutada:)  Rohkem aega oli ka seetõttu, et pildistamine keskendus sel korral just ainult beebile.

beebi peegelduval pinnal


beebitüdruk ehetega

Comments Posted ( 1 )

  1. Oi, aitäh, mind kiitmast! :)) Oli väga vahva pooltund ja tulemus sai armsam kui oodata oskasin. Stuudios ringi vaadates tekkisid juba uued mõtted ja ideed...et siis järgmise korrani ! ;)

Postita kommentaar