Passipildi pildistamine- ehk, et elu peab ikka lõbus ka olema :)

| Posted in , , , , , | Posted on

Üks fotograafiks olemise eelis on,et saab ise passipilti teha ja ei pea PPA putkas seda tegema.
Siin siis väike ajalugu minu passipiltidest.
Et kõik ausalt ära rääkida, peab alustama ilmselt 10 a tagusest ajast. Just siis fotolaboris tööl olles, tekkis mul sõber Lennartiga mõte, et miks teha lihtsalt ja igavalt, kui saab ka keerulisemalt ja huvitavamalt. Nii sündiski idee teha passipilt joonistatud ülikonnaga.Tervitan siinkohal kunstnikku,kes mulle tol ajal selle toreda ülikonna selga joonistas. See kollase lipsuga pilt ongi 10a tagune pilt ja kõrval pass, mis nüüdseks aegunud on.
lisaks kunstilisele passipildile oli alati põnev riigipiiri ületada,aga siiani pole kahjuks ükski piirivalvur minu passipilti kommenteerinud


Kui nüüd tuli aeg teha uus pass ja seega ka uus pilt, tundus selline jätkuidee igati sobiv. Kollase lipsu asemel planeerisime  sel korral kikilipsu ja näidispildiks Eesti kõige tuntuma kikilipsu kandja Toomas Hendrik Ilvese foto.  Etteruttavalt võin öelda, et natuke kahju on, et kogu lips päris passilt  välja jäi. Aga nagu öeldakse, tähtis ei olegi sihtpuhkt, vaid teekond sinna.
Eriliselt suured tänud Karinile ja Kaisale.lihtsalt teadmiseks teile,et nüüd kehtivad passid 5 aastat.







 Kunstnikud oma lõuendiga:) Autogrammid kenasti kõhule kirjutatud.


Kui õige pilt tehtud oli siis läks asi puhta naljakaks ja sain päris palju erinevate soengutega passipilte, igaks elujuhtumiks.


Uuele passile läks selline pilt.
Kui passipildil fotograafi tavaliselt ära ei mainita,siis sel korral võiks.
Suur tänu Lennart





Comments Posted ( 1 )

  1. Väga lahe ju! :)

Postita kommentaar